Млинцевий торт по-рязанськи (або млинцевий пиріг) збирається з тонких млинців. Щоб надати соковитість і м'який вершковий смак можна кожен млинець змастити перед прошарюванням вершковим маслом. Консистенція начинки повинна бути досить вязкою, щоб в готовому пирозі вона не витікала. Рязанський млинцевий пиріг прийде по душі тому, хто любить млинці з м'ясом, так як смакова гамма вкрай схожа. Однак млинцевий пиріг готувати вигідніше, тому що крім м'яса та цибулі використовуються і рис, і відварені яйця, морква, сметана. Відповідно вихід готового продукту істотно більше. Тортик гарний для святкового столу: ніжний, повітряний, відмінно нарізається.
Відварну яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю і моркву почистити. Цибулю - дрібно нарізати, моркву - натерти на дрібній тертці. Капусту нашаткувати.
Цибулю пассирувати, додати натерту морквину. Обсмажити все разом. Додати капусту. Обсмажити ще небагато. Дати охолонути до кімнатної температури.
З'єднати овочі, варені яйця, очищені і натерті на дрібній тертці, відварений рис. Додати 150 г. сметани, сіль, прянощі. Перемішати.
Форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти перший млинець, нанести шар начинки. Продовжувати поки не закінчаться млинці і начинка. Верх змастити сметаною, що залишилася.
Поставити в духовку, встановити температуру в 170°C. Запікати 20 хв.
Посипати подрібненим кропом.