У кулінарії фарширують все: і перець, і рибу, і навіть яйця. От і ми пропонуємо вам цікавий рецепт (цікавий своїм виглядом і смаком). Це фаршировані кабачки. Благо, їх можна купити в будь-який час і без особливих проблем. Тому ви можете приготувати цю страву, коли вам захочеться. Справа в тому, що фарш ви можете брати будь-який. Курячий - якщо хочеться чогось більш дієтичного, або свинину - якщо хочеться ситної страви. У будь-якому випадку страва виходить дуже ароматною і надзвичайно смачною. А завдяки своєму зовнішньому вигляду ще й презентабельною. Так що вона зійде для будь-якого приводу, що б у вас не намічалося. Воно добре скрасить ваш вечір .
Кабачок помити, обсушити, розрізати вздовж на 2 рівні частини.
З кожної половинки вийняти м'якоть. Човники змастити олією, перекласти на деко зрізами вниз і запекти в духовці 15 хвилин при температурі 120°C.
Половину м'якоті кабачка подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії, додати фарш. Смажити, поки рідина не випариться.
Додати подрібнену петрушку, часник, сіль і перець.
Човники наповнити фаршем, зверху укласти тонко порізані скибочки помідора і посипати тертим сиром. Запекти 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200°C.