Буріто
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Буріто

Страва "Буріто" прийшло до нас з Мексики. У цій країні воно досить популярне. Суть полягає в тому, що в коржі кладуть різну начинку. У нашому випадку це рис, курка та овочі. Сам корж (тортілья) робиться з пшениці. Ах так, не забуваємо ж і про приправи та спеції, які зайняли своє місце в серцях мексиканців і без яких не подається жодна страва в цій країні. Таким чином ми маємо досить ситну страву, яке точно не залишить вас голодними. Так що, якщо ви хочете при мінімумі часу приготувати щось правда ситне і смачне, тоді не губіться в сумнівах: ця страва для вас. Вона поєднує в собі смачну курку, соковиті овочі та ароматну зелень.

Інгредієнти

  • Тортилії - 6 шт.
  • Філе куряче - 600 г.
  • Рис - 200 г.
  • Помідори - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Перець солодкий - 3 шт.
  • Сир - 100 г.
  • Кетчуп - 150 г.
  • Зелень - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Курку дрібно порізати і, помішувати, смажити 10 хвилин на рослинній олії, посолити і поперчити. Додати нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, полити кетчупом і тушкувати на повільному вогні 5 хвилин.

  • 02

    Отриману суміш змішати з відвареним рисом і тертим сиром. Додати дрібно нарізану зелень.

  • 03

    Викласти трохи вистиглу суміш на коржі, загорнути, і прогріти в мікрохвильовій печі або духовці, щоб розплавити сир.