Салат «Цезар» з м'ясом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Салат «Цезар» з м'ясом

Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.

Інгредієнти

  • М'ясо - 350 г.
  • Сир - 50 г.
  • Салат зелений - 40 г.
  • Хліб - 100 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.

  • 02

    Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.