Дельфійський швидкий суп
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Дельфійський швидкий суп

Рецепт дельфійського швидкого супу зацікавить насамперед тих, хто вирішив схуднути або просто перейти на здорове харчування. Це низькокалорійний, корисний, незвичний супчик, інгредієнти якого є багатим джерелом вітамінів і мінеральних елементів. Незвичність супу полягає в тому, що його основа - овощефруктовий сік і пюре з авокадо. Теплова обробка не потрібна. Цей суп готується із сирих продуктів. Дельфійський швидкий суп дуже просто і швидко готувати, маючи під рукою соковижималку і блендер.

Інгредієнти

  • Морква - 5 шт.
  • Стебло селери - 4 шт.
  • Буряк - 0,25 шт.
  • Яблука - 1 шт.
  • Авокадо - 3 шт.
  • Перець червоний свіжий - 1 шт.
  • Карі - 2 ч. л.
  • Часник - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Помідори - 2 шт.
  • Кінза - за смаком
  • Огірки - 0,5 шт.

Етапи приготування

  • 01

    За допомогою соковижималки вичавити сік з яблук, буряка, моркви і селери.

  • 02

    Перелити суміш соків в чашу блендера, додати 2 авокадо, перець, карі, часник і сіль, подрібнити до стану пюре.

  • 03

    Нарізати шматочками авокадо, помідори і огірок, розкласти в тарілки, залити супом із блендера. Посипати зверху кінзою.