Рецепт дельфійського швидкого супу зацікавить насамперед тих, хто вирішив схуднути або просто перейти на здорове харчування. Це низькокалорійний, корисний, незвичний супчик, інгредієнти якого є багатим джерелом вітамінів і мінеральних елементів. Незвичність супу полягає в тому, що його основа - овощефруктовий сік і пюре з авокадо. Теплова обробка не потрібна. Цей суп готується із сирих продуктів. Дельфійський швидкий суп дуже просто і швидко готувати, маючи під рукою соковижималку і блендер.
За допомогою соковижималки вичавити сік з яблук, буряка, моркви і селери.
Перелити суміш соків в чашу блендера, додати 2 авокадо, перець, карі, часник і сіль, подрібнити до стану пюре.
Нарізати шматочками авокадо, помідори і огірок, розкласти в тарілки, залити супом із блендера. Посипати зверху кінзою.