Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.
Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.
Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.
Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.
Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.