Цей незвичайного смарагдового кольору джем із ківі прийдеться до смаку і дорослим і дітям. Його можна подавати на десерт вранці, вдень і ввечері. Ваш малюк буде в захваті , якщо ви прикрасите кашу або сирну запіканку на сніданок. Спробуйте додати наш джем в свій фірмовий тортик замість крему. Він додасть виробу дивовижний тонкий з кислинкою смак і незвичайний запашний аромат. А якщо використовуєте його як начинку в пироги , результат отримаєте приголомшливий. Не знаєте , як освідчитися своєму коханому? Запросіть його на вечірнє чаювання і подайте до чаю пироги з джемом із ківі.Воні все скажуть за вас .
Простерилізувати банки і кришки.
Желатин замочити відповідно до вказівок на упаковці.
Ківі помити, почистити від шкірки і нарізати скибочками.
Збити ківі блендером і викласти в каструлю. Додати лимонний сік, перемішати.
Додати желатин і цукор, перемішати.
Поставити каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Варити 5-10 хвилин, поки джем не загусне.
Зняти з вогню і злегка охолодити. Можна додати в джем кілька крапель зеленого харчового барвника, щоб джем став смарагдовим.
Розлити гарячий джем по банках і закрити.