Смарагдовий джем із ківі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Смарагдовий джем із ківі

Цей незвичайного смарагдового кольору джем із ківі прийдеться до смаку і дорослим і дітям. Його можна подавати на десерт вранці, вдень і ввечері. Ваш малюк буде в захваті , якщо ви прикрасите кашу або сирну запіканку на сніданок. Спробуйте додати наш джем в свій фірмовий тортик замість крему. Він додасть виробу дивовижний тонкий з кислинкою смак і незвичайний запашний аромат. А якщо використовуєте його як начинку в пироги , результат отримаєте приголомшливий. Не знаєте , як освідчитися своєму коханому? Запросіть його на вечірнє чаювання і подайте до чаю пироги з джемом із ківі.Воні все скажуть за вас .

Інгредієнти

  • Желатин швидкорозчинний - 2 пакетика
  • Ківі - 1000 г.
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Цукор - 1000 г.
  • Харчовий барвник зелений (за бажанням) - 1-3 краплі

Етапи приготування

  • 01

    Простерилізувати банки і кришки.

  • 02

    Желатин замочити відповідно до вказівок на упаковці.

  • 03

    Ківі помити, почистити від шкірки і нарізати скибочками.

  • 04

    Збити ківі блендером і викласти в каструлю. Додати лимонний сік, перемішати.

  • 05

    Додати желатин і цукор, перемішати.

  • 06

    Поставити каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Варити 5-10 хвилин, поки джем не загусне.

  • 07

    Зняти з вогню і злегка охолодити. Можна додати в джем кілька крапель зеленого харчового барвника, щоб джем став смарагдовим.

  • 08

    Розлити гарячий джем по банках і закрити.