Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г 20 хв

Яловичина по-кавказські (в мультиварці)

Інгредієнти

  • Яловичина (вирізка) - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 5 зуб.
  • Морква - 1 шт.
  • Червоний перець (пекучий) - 4 шт.
  • Томатна паста - 40 г.
  • Червоне вино - 100 мл.
  • Олія (рафінована) - 30 г.
  • Свіжа зелень (кріп, кінза, петрушка) - за смаком
  • СІль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву та  цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.

  • 02

    М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.

  • 03

    Закрити кришкою й поставити на режим «плов».

  • 04

    Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.

  • 05

    Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.

  • 06

    Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.