Гарячий білий шоколад
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Гарячий білий шоколад

Звичайний гарячий шоколад - це вже настільки буденний напій, що навіть складно сказати, хто і коли його вперше спробував зробити. Проте ми завжди насолоджуємося цим приємним теплим напоєм. Щоб якось урізноманітнити цей рецепт, ми вирішили замінити темний шоколад на білий. Звичайно, цей рецепт більше припаде до смаку тим, хто любить білий шоколад в твердому вигляді. Але і всім іншим не варто поспішати відмовлятися. Незвичайне поєднання кави, молока і білого шоколаду не залишить байдужим нікого. Це відмінний варіант для ситного сніданку, тому що ці інгредієнти разом утворюють досить ситний напій, щоб зарядитися енергією на весь день.

Інгредієнти

  • Молоко - 500 мл.
  • Свіжозварена кава - 500 мл.
  • Білий шоколад - 55 г.
  • Кориця - 1 паличка

Етапи приготування

  • 01

    Молоко вилити в каструлю і поставити на повільний вогонь.

  • 02

    Коли молоко стане теплим, кинути в нього шоколад і перемішати.

  • 03

    Потім додати паличку кориці і варити суміш до повного розчинення шоколаду в молоці.

  • 04

    Після чого зняти молочно-шоколадну суміш з вогню і залити в неї свіжозварену каву. Все ретельно перемішати.

  • 05

    Розлити напій по чашках і подавати.