Креветки в пивному клярі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Креветки в пивному клярі

Якщо ви любитель морської їжі і великий шанувальник креветок , тоді дане блюдо для вас. Пропонуємо на вечерю приготувати креветки в пивному клярі. Вся суть даного рецепта полягає в тому, що завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним. Для того, щоб кляр вийшов хрустким і дійсно ароматним нам треба охолодити пиво в холодильнику. Креветки в такому клярі вийдуть соковитими, м'якими і дуже ніжними. Їх добре подавати з рисовим гарніром. Такий гарнір чудово доповнить креветки. Всього за двадцять хвилин ви отримаєте ситну і повноцінну вечерю, яка надзвичайно порадує вашу сім'ю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Креветки - 30 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 0,5 ст.
  • Пиво - 100 мл.
  • Сіль - по вкусу
  • Перець - по вкусу

Етапи приготування

  • 01

    Креветки почистити.

  • 02

    Для кляра збити яйця з сіллю і перцем, потім додати борошно і пиво. Добре перемішати і залишити на 5 хвилин.

  • 03

    У сковороді нагріти олію. Занурити кожну креветку в кляр і відправити в сковороду. Обсмажити до золотистого кольору.