Куряча печінка в медовій глазурі
Кількість порцій - 12
Час приготування - 50 хв

Куряча печінка в медовій глазурі

Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.

Інгредієнти

  • Куряча печінка - 1 кг.
  • Мед - 150 мл.
  • Коричневий цукор - 1 ст. л.
  • Яблука - 4 шт.
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.

  • 02

    У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.

  • 03

    Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.