Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.
Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.
У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.
Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.