Лагман у мультиварці
Кількість порцій - 6
Час приготування - 50 хв

Лагман у мультиварці

Лагман - дуже популярна середньоазіатська страва із м'яса, овочів та спеціальної лагманної локшини - дуже смачна і поживна. Своїм національним його вважають казахи, узбеки, киргизи та китайці. Для приготування цієї страви потрібно чимало часу і зусиль. Але технічний прогрес і розвиток нових технологій значно спростили процес готування. Крокуючи в ногу з часом, ми пропонуємо вам рецепт приготування лагмана в мультиварці. Страва на смак нічим не відрізняється від приготованої за традиційним рецептом, а вітаміни, мінеральні і поживні речовини, що входять до складу продуктів, зберігаються ще в більшій кількості. Спробуйте - вам сподобається!

Інгредієнти

  • Свинина - 700 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Селера коренева - 1 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Локшина - 400 г.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати середніми шматочками. Обсушити. У чашу мультиварки влити соняшникову олію і включити режим смаження, додати м'ясо і смажити 30 хвилин.

  • 02

    Поки м'ясо смажиться, нарізати цибулю півкільцями, моркву і селеру брусочками.

  • 03

    Через 30 хвилин смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, моркву і селеру. Перемішати.

  • 04

    Потім картоплю брусочками і болгарський перець соломкою. Посолити і перемішати.

  • 05

    Потім додати томатну пасту.

  • 06

    Додати води, залежно від бажаної густоти лагмана, але не вище мітки на внутрішній стороні чаші. Закрити щільно кришку, виставити режим тушкування і тушкувати 1,5-2 години.

  • 07

    Поки все тушкується, відварити локшину.

  • 08

    Готову локшину полити приготованою в мультиварці масою. Посипати нарізаною зеленню.