Ледачі кабачки
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Ледачі кабачки

Хоч страва і називається ліниві кабачки, все таки ж тут одними кабачками не обійдешся. Тут є і рис, і м'ясо, і овочі. Тому страва далеко не легка, як може здатися на перший погляд. Навпаки, вона досить ситна, і її можна подавати як повноцінну страву. Крім того, вона така нехитра, що ви можете спокійно готувати її хоч через день. Всього півгодини часу, а такий смачний обід або вечерю. Її можна подавати зі сметаною, з зеленню або, наприклад, з овочами. Додавайте до її спеції за смаком, щоб збагатити смаковим букетом всю страву. Ви можете навіть брати її з собою на роботу до обіду, бо вона зможе додати вам багато сил і енергії.

Інгредієнти

  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Фарш (будь-який) - 300 г.
  • Рис - 100 г.
  • Кабачки - 2 шт.
  • Томатна паста (за бажанням) - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву в оліі.

  • 02

    До цієї суміші додати сирий рис і фарш. Тушкувати протягом 10 хвилин.

  • 03

    Кабачок порізати великими шматочками і додати в суміш. За бажанням додати томатну пасту.

  • 04

    Тушкувати до того моменту, поки не звариться рис.

  • 05

    Додати сіль, перець за смаком.