Вашій увазі пропонується оригінальний спосіб подачі м'яса з гарніром. Смачне поєднання соковитого м'яса в паніровці з хрусткої картоплі і сиру. Подавати таку страву можна в будній день і на свято. Гарнір до м'яса не потрібно, але, за бажанням, можна подавати його з будь-яким овочевим салатом. Якщо ви любите експериментувати, то можете додати в паніровку подрібнений мигдаль, кеш'ю або волоські горіхи, а також різноманітні спеції. Це додасть страві вишуканості та неймовірного аромату. Для панірування підійде будь-який твердий сир, але особливо вдалим вибором буде чеддер, пармезан, гауда і грюйер. Перед подачею прикрасити страву можна січеною свіжою зеленню.
М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками і трохи відбити, за смаком додати сіль і перець. Духовку розігріти до 190°C градусів. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Всю зайву рідину максимально віджати. Сир натерти на крупній тертці. Змішати сир з майонезом, цибулею і картоплею.
Деко змастити олією. Шматочки м'яса обваляти в картопляно-сирній паніровці. Викласти м'ясо на деко і запікати близько 30-40 хвилин.