Хоча оладки спочатку і готували тільки з тіста, все ж ця страва стала настільки популярною, що зараз є багато різних варіантів її приготування. Крім того, оладки - це слов'янська страва, а значить наші предки готували її ще дуже давно. Оладки із ікри судака та з овочами підходять до будь-якого зручного випадку. Можливо то звичайний сімейний сніданок, або ж ви запросили до себе друзів. А все завдяки тому, що інгредієнти роблять страву дуже витонченою і ніжною. Крім того, овочі ще й багаті вітамінами і мікроелементами, не кажучи вже про користь ікри риби. Подавати до сніданкуі з салатом зі свіжих овочів або як самостійну страву.
Спочатку потрібно цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками та подрібнити у блендері. Моркву подрібнити на тертці. Ікру промити, видалити плівки та подрібнити у блендері.
Скласти у ємність овочі (цибулю, моркву) та ікру. Перемішати. Додати яйце. Перемішати. Додати крохмаль та борошно. Перемішати. В масу додати 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати. Тісто готове.
Розігріти сковородку з антипригарним покриттям, змастити поверхню оливковою олією, за допомогою ложки вилити невелику кількість тіста овальної форми, тонким шаром. Смажити протягом 1 хвилини. За допомогою деревяної лопатки перевернути оладки та просмажити з іншої сторони до готовності.
Оладки зняти зі сковорідки. Викласти на тарілку.