Рисова каша з гарбузом і яблуками
Кількість порцій - 3
Час приготування - 45 хв

Рисова каша з гарбузом і яблуками

Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.

Інгредієнти

  • Рис - 125 г
  • Молоко - 1 л
  • Гарбуз - 250 г
  • Яблуко - 1 шт.
  • Мед - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз очистити, нарізати кубиками.

  • 02

    Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.

  • 03

    Рис промити під струменем холодної води.

  • 04

    У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.

  • 05

    Яблука очистити і нарізати шматочками.

  • 06

    У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.