Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 50 хв

Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами

Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.

Інгредієнти

  • Квасоля - 200 г.
  • Печінка (будь-яка) - 500 г.
  • Мариновані гриби - 150 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Морква - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.

  • 02

    Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).

  • 03

    Печінку остудити і порізати соломкою.

  • 04

    Гриби порізати невеликими шматочками.

  • 05

    Цибулю нарізати кубиками.

  • 06

    Натерти моркву на середній тертці.

  • 07

    На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

  • 08

    Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.

  • 09

    Салат заправити майонезом.