Салат з м'ясом і чорносливом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Салат з м'ясом і чорносливом

Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.

Інгредієнти

  • М'ясо - 400 г.
  • Чорнослив - 150 г.
  • Картопля - 300 г.
  • Буряк - 300 г.
  • Зелень - 40 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.

  • 03

    Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.