Суп з баранини з селерою і цибулею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 20 хв

Суп з баранини з селерою і цибулею

Практично у всіх кухнях світу в холодну пору року за традицією готують густі, наваристі, поживні супчики з м'ясом. І не дивно: і наїстися досхочу можна, і зігрітися. Хочемо поділитися з Вами найпростішим і швидким рецептом баранячого супу, характерного для кухонь східних країн. Баранина ідеально підходить для приготування перших страв: після варіння м'ясо стає дуже ніжним, м'яким, але при цьому не втрачає пружну текстуру. Суп, приготовлений на баранячому бульйоні, має насичений аромат, специфічний смак і відрізняється яскравим кольором. У нашому випадку баранина складе прекрасну компанію рисовій крупі, моркві, селері і цибулі. Ну і, звичайно ж, пучку свіжої зелені, куди ж без неї?

Інгредієнти

  • Баранина - 1 кг.
  • Томатна паста - 100 г.
  • Цибуля-порей - 300 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Селера - 400 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.

  • 02

    Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.

  • 03

    Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.

  • 04

    Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.