Суп з вівсяної крупи з яблуками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Суп з вівсяної крупи з яблуками

Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.

Інгредієнти

  • Яблука - 30 г.
  • Крупа вівсяна - 20 г.
  • Цибуля ріпчаста - 40 г.
  • Морква - 20 г.
  • Сік лимонний - 10 г.
  • Вода - 1 л.
  • Сіль - за смаком
  • Прянощі - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.

  • 02

    Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.

  • 03

    Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.