Сирний рулет з куркою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Сирний рулет з куркою

Якщо Ви ніколи не робили рулет, основа якого - сир, прийшов час спробувати. Повірте: спробувати варто. У Вас вийде чудова сирна закуска: смачна, ніжна, виглядає шикарно, прикрасить собою будь-який святковий стіл. Отже, основа запропонованого рулету готується з натертих на середній тертці твердого сиру і варених яєць, які викладають рівним шаром і запікають у духовці. Нічого складного. Не підведе за своїми смаковими якостями і начинка. Подивіться на її інгредієнти: оливки, солодкий перець, куряче філе. Смачно, ситно і корисно

Інгредієнти

  • Куряче філе - 300 г.
  • Сир твердий - 300 г.
  • Варені яйця - 3 шт.
  • Оливки - 250 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Оливкова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Оливки нарізати кружечками, а перець і курку невеликими смужками. Додати петрушку, сіль, перець мелений. Перемішати.

  • 02

    Сир і яйця натерти на середній тертці, перемішати.

  • 03

    Деко застелити папером для випічки і змастити її оливковою олією. Викласти на папір сирно-яєчну масу рівним шаром. Поставити запікатися на 5 хвилин у духовку при 180°C.

  • 04

    На одну половину квадрата із запеченого розплавленого сиру викласти курку і накрити другою половиною, склавши навпіл разом з папером. Краї паперу піджати з усіх кінців, щоб сік не витікав. Запікати при тій же температурі ще 30 хвилин.

  • 05

    Остиглий рулет нарізати порційними шматочками.