В'ялене куряче філе
Кількість порцій - 10
Час приготування - 20 хв

В'ялене куряче філе

Пропонуємо вам рецепт приготування ще однієї ніжної закуски на стіл. В'ялене куряче філе відмінно доповнить м'ясну тарілку з нарізкою на святковому столі. Приготування в'яленого м'яса в домашніх умовах вимагає абсолютно мінімальних зусиль, але цей процес займає досить тривалий час. Зате результат перевершить всі ваші очікування - м'ясо вийде дуже смачним, в міру солоним, з добре відчутним смачним ароматом часнику. Чим тонше ви наріжете скибочки м'яса, тим смачніше воно буде. В'ялене куряче м'ясо можна подавати як окрему закуску, так і викладати на бутерброди. Не сумнівайтеся - буде дуже, дуже смачно!

Інгредієнти

  • Куряча грудинка - 3 шт.
  • Перець червоний мелений - 2,5 ч. л.
  • Сіль - 3 ст. л.
  • Паприка солодка мелена - 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 4 ч. л.
  • Часник - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    У мисці змішати спеції. Курячу грудинку ретельно промити під холодною водою, просушити паперовим рушником, натерти сумішшю із спецій. Викласти в миску грудинку, накрити харчовою плівкою, покласти в холодильник на добу.

  • 02

    Після, промити грудинку під холодною водою, висушити паперовим рушником. Подрібнити часник, натерти ним грудинку разом із невеликою кількістю чорного меленого перцю.

  • 03

    Загорнути грудинку в чисту тонку тканину, покласти в холодильник на добу. Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками.