Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
Подавати з лавашем.