Огірки фаршировані
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Огірки фаршировані

Це дуже смачна і корисна закуска, яка швидко робиться і надовго на столі не затримується. Секрет у тому, що в ній багато корисних речовин. Наприклад, огірки - це такий овоч, який містить мінімум калорій і максимум вітамінів. Рекомендується вживати їх з м'ясом, тому що огірки допомагають засвоєнню білкової їжі. Також страва містить багато зелені, що теж має величезний плюс. Зелень завжди надає приємний аромат їжі та наповнює її букетом вітамінів. А все разом - чудова швидка закуска під будь-який гарнір.

Інгредієнти

  • Огірки - 5 шт.
  • Ікра мойви - 200 г.
  • Пісний майонез - 3 ст.л.
  • Часник - 3 зубчика
  • Петрушка - 2 гілочки
  • Кінза - 2 гілочки
  • Кріп - 2 гілочки

Етапи приготування

  • 01

    Огірки помити, розрізати на половинки. М'якоть вийняти ложкою і подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Петрушку, кінзу й кріп вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати.

  • 02

    Перетерти зелень з часником і додати до м'якоті огірка. Приправити сіллю, перцем і майонезом, все добре перемішати.

  • 03

    Викласти приготовлену суміш у човники з огірків, зверху розподілити ікру мойви.

  • 04

    Прикрасити невеликими гілочками кропу і петрушки.