Риба запечена в духовці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Риба запечена в духовці

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Інгредієнти

  • Філе риби - 500 г.
  • Молоко - 150 мл.
  • Кукурудзяне борошно - 200 г.
  • Яєчний білок - з 3 яєць
  • Приправи - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    В окремій ємності змішати білки і молоко.

  • 02

    В іншу насипати кукурудзяне борошно.

  • 03

    Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

  • 04

    Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

  • 05

    Запікати 20 хвилин.