Міні лазанья
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Міні лазанья

Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.

Інгредієнти

  • Фарш з яловичини - 500 г.
  • Ковбаса - 500 г.
  • Лазанья - 1 упаковка
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Тертий сир - 300 г.
  • Оливкова олія - за смаком
  • Вершкове масло - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.

  • 02

    Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.

  • 03

    У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.

  • 04

    У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.

  • 05

    Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.

  • 06

    Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.

  • 07

    Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.