Ананасовий салат з яйцями та карі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Ананасовий салат з яйцями та карі

Екзотичний ананас давно став доступний не тільки у свіжому вигляді, але і консервованому. З цього солодкого фрукта виходять неймовірно смачні і вишукані страви, які можна сміливо подавати до святкового столу. Особливо прекрасно ананас відчуває себе в овочевих салатах. Пропонований варіант легкого, свіжого і поживного салату – яскраве тому підтвердження. Соковитий ананас складе чудову компанію відварним яйцям, хрусткій ріпчастій цибулі і зеленим листям салату. Цікаве поєднання смаків і запахів досягається завдяки пікантної гостро-солодкої заправки з натурального йогурту, оливкової олії та індійської пряної спеції карі, яка і забарвлює всі компоненти страви в яскраво-оранжевий колір.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Ананас - 250 г.
  • Цибуля - 60 г.
  • Йогурт натуральний - 30 г.
  • Карі - 3 г.
  • Олія  оливкова - 5 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Салат - 40 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З ананаса злити рідину. Нарізати його шматочками або кубиками.

  • 02

    Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Потім обшпарити його окропом. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Змішати йогурт, оливкову олію і карі. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.