Салат «Ніцца»
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат «Ніцца»

Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.

Інгредієнти

  • Тунець консервований в олії - 200 г.
  • Анчоуси - 250 г.
  • Помідори - 3 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Квасоля зелена стручкова - 100 г.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Селера - 100 г.
  • Маслини - 100 г.
  • Олія оливкова - 4 ст. л.
  • Оцет винний білий - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.

  • 02

    Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.

  • 03

    Квасолю відварити в підсоленій воді.

  • 04

    Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.

  • 05

    Яйця відварити, після остудити і нарізати.

  • 06

    Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.