Свинячі відбивні по-перуанські
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Свинячі відбивні по-перуанські

Як би не була різноманітна Ваша особиста колекція рецептів страв із м'яса, завжди хочеться приготувати з м'яса що-небудь новеньке. Отже, "свіженький" рецепт для Вас. Порадуйте своїх близьких "Свинячими відбивними по-перуанськи". Треба відзначити, що перуанська кухня відрізняється надзвичайним багатством і різноманітністю. 491 зареєстрована національна страва. Вражає, чи не так? Список інгредієнтів запропонованої страви порівняно великий, але повірте: воно того варте. Зверніть увагу: на такі інгредієнти, як червоне вино і часник. Велика кількість в стравах часнику - це одна з особливостей перуанської кухні. Свинина за цим рецептом виходить дуже смачною і ароматною.

Інгредієнти

  • Свиняча відбивна - 6 кусков
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Червоне вино - 200 мл.
  • М'ясний бульйон - 100 мл.
  • Лавровий лист - 3 шт.
  • Часник - 20 зубчиків
  • Вершкове масло - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Бальзамічний оцет - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.

  • 02

    Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.

  • 03

    Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.

  • 04

    Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.