Рулет із кабачків з сиром
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Рулет із кабачків з сиром

Прості, смачні, і ситні рулетики з кабачків. Ця, на перший погляд, звичайна закуска стане чудовою прикрасою вашого столу. Адже такі рулетики можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й пригощати гостей. Вам сподобається те, що готуються вони досить швидко, а з'їдаються ще швидше. Плавлений сир з часником і зеленню робить цю простю страву насиченою і незабутньою. Так що гості вмить розхапають всі рулетики і будуть нахвалювати вас за майстерність. Ваша справа - приймати похвалу і, можливо, ділитися простим рецептом.

Інгредієнти

  • Кабачки (невеликі) - 3 шт.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - за смаком від 3 зубчиків
  • Кріп - 4-8 гілочки
  • Сир (Ронделе або Фета) - 270 г.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати кабачок уздовж на тонкі скибочки. Зовнішні скибочки з шкіркою не використовувати.

  • 02

    Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії і злегка обсмажити з двох сторін. Викласти на серветку, щоб увібрався зайвий жир.

  • 03

    Приправити сіллю. І дати скибочкам охолонути.

  • 04

    Змішати сир з розчавленим часником і подрібненою зеленню.

  • 05

    На чверть скибочки викласти сир і загорнути, закріпити зубочисткою.