Фінський суп
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Фінський суп

Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 300 г.
  • Картопля - 4 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Селера - 200 г.
  • Перець горошок - за смаком
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.

  • 02

    Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.

  • 03

    Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.