Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.
Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.
Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.
Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.